Despre promotiihaineoutlet.ro

S.C. Nicomag expert online S.R.L-D - Societatea Comerciala organizata in baza legii romane, neplatitoare de T.V.A.

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Acest site web (promotiihaineoutlet.ro) este administrat de S.C. Nicomag expert online S.R.L-D, cu sediul social in Campu Mare, Strada Principala, Numarul 21, Judetul Olt, avand codul de inregistrare fiscala 32763183, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Olt sub nr. J28/78/2014, telefon: 0744660484.

Drepturi de autor (copyright)

Acest site este administrat de S.C. Nicomag expert online S.R.L-D. Intregul continut al paginii este protejat prin legislatia romaneasca si internationala a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este S.C. Nicomag expert online S.R.L-D. Aveti permisiunea de a tipari sau descarca elemente web (imagini, texte, grafice, simboluri, scripturi, programe si alte date) din diferite zone ale paginii doar pentru utilizare proprie, non-comerciala. Folosirea fara acordul S.C. Nicomag expert online S.R.L-D a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

S.C. Nicomag expert online S.R.L-D depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe site-ul(promotiihaineoutlet.ro). Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, S.C. Nicomag expert online S.R.L-D precizeaza ca imaginea produselor are caracter informative, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. De esemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe promotiihaineoutlet.ro, pot fi modificate de catre S.C. Nicomag expert online S.R.L-D fara preaviz sau pot contine erori de operare.

De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa S.C. Nicomag expert online S.R.L-D face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.

Promotiile/ofertele prezente pe site(promotiihaineoutlet.ro) sunt valabile in limita stocului disponibil.

Site-ul(promotiihaineoutlet.ro) poate contine si link-uri catre alte site-uri. S.C. Nicomag expert online S.R.L-D nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.

Politica de utilizare a siteului

Prin accesarea si utilizarea acestei pagini, va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea ei si a Internetului. Vizitarea paginii implica acceptarea acestor termeni si conditii. S.C. Nicomag expert online S.R.L-D nu garanteaza ca pagina va functiona neintrerupt sau fara erori sau ca defectele din pagina vor fi corectate. Nici una din informatiile ori datele prezentate nu creaza obligatii in sarcina S.C. Nicomag expert online S.R.L-D

Intelegerea termenilor

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza site-ul(promotiihaineoutlet.ro), in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale site-ului(promotiihaineoutlet.ro), indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza site-ul(promotiihaineoutlet.ro), in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale site-ul(promotiihaineoutlet.ro), indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea site-ul(promotiihaineoutlet.ro) intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii S.C. Nicomag expert online S.R.L-D

COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii site-ulului(promotiihaineoutlet.ro) de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre S.C. Nicomag expert online S.R.L-D si CLIENT.

CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre S.C. Nicomag expert online S.R.L-D, prin care S.C. Nicomag expert online S.R.L-D este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si servicii, iar CLINETUL este de acord efectueze plata acestora.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea site-ulului(promotiihaineoutlet.ro), aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.

Prin accesarea site-ulului(promotiihaineoutlet.ro) UTILIZATORII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila.

Derularea operatiunilor de vanzare pe site

Prin lansarea unei COMENZI pe site-ul(promotiihaineoutlet.ro), CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care S.C. Nicomag expert online S.R.L-D isi deruleaza operatiunile pe site(promotiihaineoutlet.ro).

Daca S.C. Nicomag expert online S.R.L-D confirma executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor COMENZII. Acceptare comenzii de catre S.C. Nicomag expert online S.R.L-D se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea S.C. Nicomag expert online S.R.L-D catre CIENT, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.

S.C. Nicomag expert online S.R.L-D nu considera in nici un moment o COMANDA neconfirmata ca avand valoarea unui CONTRACT.

Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre S.C. Nicomag expert online S.R.L-D.

Contractul

Obiectul CONTRACTULUI il constituie produsul/produsele si serviciile cu privire la care CLIENTUL si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei COMENZI pe site(promotiihaineoutlet.ro) confirmata de catre S.C. Nicomag expert online S.R.L-D. Produsul/produsele are/au caracteristicile mentionate de catre S.C. Nicomag expert online S.R.L-D pe site(promotiihaineoutlet.ro).

Pretul produselor

Pretul produsului/produselor este acela mentionat pe site(promotiihaineoutlet.ro). Pretul poate fi modificat de catre S.C. Nicomag expert online S.R.L-D, in orice moment, fara preaviz.

Pentru a fi aplicabil pretul produsului trebuie sa fie real. Astfel, S.C. Nicomag expert online S.R.L-D atentioneaza asupra faptului exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale site-ului(promotiihaineoutlet.ro) sau erori, pretul afisat pe site(promotiihaineoutlet.ro) poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, S.C. Nicomag expert online S.R.L-D va informa CLIENTUL asupra pretului corect.

Livrarea produselor

S.C. Nicomag expert online S.R.L-D isi va indeplini obligatiile contractuale in termen de cel mult 30 zile de la data la care a comunicat CLIENTULUI mesajul de confirmare referitor la COMANDA. In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca produsul nu este diponibil, S.C. Nicomag expert online S.R.L-D va informa CLIENTUL despre aceasta situatie.

S.C. Nicomag expert online S.R.L-D poate livra CLIENTULUI un produs similar avand acelasi pret, in situatia in care produsul solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI.

Produsul va fi livrat CLIENTULUI printr-o firma de curierat conform optiunii CLIENTULUI

Plata produselor

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in COMANDA. S.C. Nicomag expert online S.R.L-D va emite catre CLIENT o factura pentru produsele si serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata in numerar: Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare.

In cazul livrarii produsului printr-o firma de curierat, plata produsului se face dupa verificarea coletului de catre CLIENT. Plata se va face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.

S.C. Nicomag expert online S.R.L-D atentioneaza CLIENTII ca in cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre S.C. Nicomag expert online S.R.L-D sa permita CLIENTULUI deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii contravalorii a acestora.

Returnarea produselor

Potivit legislatiei in vigoare, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Asadar, consumatorul are dreptul de returna produsul achizitionat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea acestuia, cu suportarea cheltuielile directe de returnare.

Atragem atentia ca, in cazul in care produsele a caror returnare se solicita prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

Livrarea produselor

S.C. Nicomag expert online S.R.L-D va livra produsele in cadrul termenelor mentionate pe site pentru produsul comandat, la data generarii COMENZII sau in cel mult 30 de zile de la data la care CLIENTUL a generat COMANDA, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel.

S.C. Nicomag expert online S.R.L-D, in cazul in care nu poate executa CONTRACTUL motivate de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa CLIENTUL despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate de catre CLIENT pentru produsul sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 30 de zile.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, S.C. Nicomag expert online S.R.L-D va anunta CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care S.C. Nicomag expert online S.R.L-D primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, S.C. Nicomag expert online S.R.L-D poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a CONTRACTULUI, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.

Confidentialitate

S.C. Nicomag expert online S.R.L-D se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt cele legate de procesul de facturare, respectiv: numele, prenumele, codul numeric personal, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. Prin completarea si trimiterea formularului de comanda de pe site, sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a companiei S.C. Nicomag expert online S.R.L-D, care isi rezerva dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru actiuni de reclama, marketing si publicitate informatiile mai sus mentionate, fara alte obligatii si plati ulterioare fata de persoana dvs. S.C. Nicomag expert online S.R.L-D nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

Newsletter si alte informatii

Abonarea la newsletter esta gratuita si implica acordul tuturor specificatiilor din aceasta sectiune. Pentru dezabonare este suficient sa ne trimiteti un mesaj in acest sens sau puteti intra pe site(promotiihaineoutlet.ro) iar in box-ul dedicat abonarii la newsletter sa selectati dezabonare. Mesajul trebuie sa vina de pe adresa de mail pentru care doriti dezabonarea.

Suntem 100% anti-spam! Nu inchiriem, vindem sau instrainam sub nici o forma datele abonatilor nostri unor terte parti, cu exceptia cazurilor prevazute expres de lege.

Dispute si conflicte

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii online (sau telefonice), clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acesteia fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat intre cele doua parti. Acest magazin online functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman. Orice conflict aparut intre S.C. Nicomag expert online S.R.L-D. si parteneri(CLIENT) se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti, conform legilor.

S.C. Nicomag expert online S.R.L-D isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara notificare in prealabil.